Winkelwagen Geen producten
Categorieën

Algemene voorwaarden

 1. Algemeen : Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Wolwolf tenzij Wolwolf schriftelijk met andere voorwaarden akkoord gaat.  Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
 2. Producten : De aangeboden artikelen worden door Wolwolf zo waarheidsgetrouw als mogelijk getoond op de webshop.  De getoonde producten kunnen als gevolg van technische omstandigheden (bv. instellingen van computerschermen) enigszins afwijken van de werkelijkheid.  Wolwolf kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 3. Prijzen : Alle prijzen op de webwinkel van Wolwolf zijn aangeduid in euro, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
  Prijswijzigingen zijn geldig vanaf het moment dat ze op de webshop van Wolwolf gepubliceerd zijn.
 4. Promoties en aanbiedingen : Alle promoties en aanbiedingen van Wolwolf zijn vrijblijvend en Wolwolf behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.
 5. Bestellen en betalen : Iedere bestelling wordt pas uitgevoerd na acceptatie door Wolwolf.  In het geval de bestelling pas later kan uitgevoerd worden, zal Wolwolf de klant via mail verwittigen.  Een bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling.
 6. Levering : Wolwolf probeert de bestelling na ontvangst van betaling zo snel mogelijk uit te voeren.  Indien de bestelling toch vertraging zou oplopen of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan een schriftelijk bericht (email).  Indien een bestelling slechts gedeeltelijk of niet onmiddellijk kan uitgevoerd worden, kan de bestelling eenvoudig geannuleerd worden.  In geval van annulering zal Wolwolf de ontvangen betaling binnen de 10 werkdagen terugstorten.
 7. Verzenden : Wolwolf kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het zoekraken van een zending door Bpost, Kiala of Postnl.  Als blijkt dat de koper een foutief of onvolledig adres heeft opgegeven, zullen de kosten voor een tweede verzending doorgerekend worden aan de koper.
 8. Bedenktermijn en terugsturen : De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of terug te sturen.  Tijdens deze periode moet de klant respectvol omgaan met de goederen en de verpakking zo veel mogelijk intact houden.   De kosten voor het terugzenden van de bestelling zijn ten laste van de klant en kunnen niet teruggevorderd worden van Wolwolf.  Artikelen die teruggestuurd worden, moeten onbeschadigd zijn en zich in originele staat bevinden.  Wolwolf behoudt zich het recht voor om de teruggezonden artikelen niet of slechts gedeeltelijk terug te betalen indien ze beschadigd zijn.  Promoties en aanbiedingen worden nooit teruggenomen.  De terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt zodra de goederen terug aankomen bij Wolwolf.  De verpakkings-, verzendings- en electronische betaalkosten worden in mindering gebracht van dit bedrag.  Zodra de terugbetaling is gebeurd, wordt u op de hoogte gebracht via mail.
 9. Aansprakelijkheid : Wolwolf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Wolwolf.
 10. Privacy : De General Data Protection Regulation (GDPR) of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een geheel van regels om de gegevens van Europese burgers beter te beschermen.  De gegevens die ons toevertrouwd worden door de klanten, worden alleen gebruikt om pakketten te verzenden, u in te lichten omtrent een bestelling, ....  De gebruikte software van CCV-shop voor de webwinkel voldoet ook aan de huidige wetgeving omtrent dataprotectie.  Wilt u dat uw gegevens verwijderd worden, dan kan u dit laten weten door een mail te sturen naar info@wolwolf.be
   
 
 
 

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop