Winkelwagen Geen producten
Categorieën

Mooi van draad - Nienke Landman

Mooi van draad - Nienke Landman Mooi van draad - Nienke Landman Mooi van draad - Nienke Landman Mooi van draad - Nienke Landman
Mooi van draad - Nienke Landman Mooi van draad - Nienke Landman Mooi van draad - Nienke Landman Mooi van draad - Nienke Landman
De mooiste handwerkprojecten in kleur en structuur : haken, breien en borduren !
Onder de naam van Mooi van draad ontwerpt Nienke Landman kleurrijke haak- en breipatronen met een knipoog naar vroeger.  In dit boek laat Nienke zien welke prachtige werkstukken je kan maken door kleur en structuursteken met elkaar te combineren.
Haak een reliëfdekentje in pittig pastel, borduur kabelbreiwerk met bloemetjes of haak vrolijke tashengels voor een rieten mand.
Mooi van draad staat bomvol grote en kleine ontwerpen in een retrostijl, compleet met duidelijke tekeningen en veel stap-voor stapfoto's.  Het is een sfeervol boek dat je eerst genietend doorbladert om daarna met je favoriete mode- of woonproject aan de slag te gaan.
Voor zowel beginnende als meer ervaren handwerksters heeft Mooi van draad inspirerende patronen waar je direct aan wil beginnen !

Voorraad

€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Informatie:

ISBN
978-94-6250-160-7
Auteur
Nienke Landman
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Forte Creatief

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop