Winkelwagen Geen producten
Categorieën

BUNNY BLANKET

De Bunny Blanket komt in een knutselpakket, met 16 schattige bollen van 25 gr in 8 verschillende kleuren, een folder met het patroon om de granny squares deken te maken en een schattig konijntje. Maak van de Bunny Blanket bolletjes een mooi dekentje voor de baby. Mocht je het leuk vinden om in een gezelschap te breien, dan ben je ook van harte welkom bij de volgende Bunny in Wonderland KAL in onze Facebookgroep Knit-Along Katia. Als je op zoek bent naar een spannend project om een pasgeborene te verwelkomen of een speciaal cadeau voor toekomstige vaders, moeders, grootmoeders, grootvaders, tantes of ooms, dan is deze Bunny Blanket perfect.

Bunny in Wonderland KAL
Project: Een deken bestaande uit 16 vierkanten gebreid in een combinatie van 8 verschillende steken en kleuren
Start: 23 februari 2022
Duur: 4 weken
Afmetingen: ca. 76 x 76 cm
Wat is een KAL?
Een KAL (Engels: Knit-Along), betekent het volgen van hetzelfde breipatroon, samen met andere personen, gedurende een bepaalde tijdsperiode. Dat wil zeggen, een “online ontmoetingspunt ” waar je handwerkers uit de gehele wereld leert kennen; iets nieuws kan leren of een andere werkmethode voor bijvoorbeeld een steek die je al kende; andere mensen helpen om hun werk voort te zetten dankzij jouw ervaring; maar bovenal, een KAL is het delen van je tijd en je passie voor breien.90% Acryl / 10% Viscose Van Bamboe
Elke bol garen weegt 25 gram en heeft 55 meter. Dit is dun garen, wij raden aan om breinaalden nr. 4 - 4,5 en haaknaald nr. 4 te gebruiken. Voor het proeflapje van 10x10 cm, brei 19 steken en 24 naalden. Machinewasbaar tot 30ºC. Niet drogen in de droger.

Voorraad

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop